**Topselvi hurda 05379949774

*tupselvı hurda fiyatları , Hurdacılar , Hurdacı ihtiyaçlarınızda Topselvi Hurda firmamız hurda alımı yapmaktadır.

*Hurda alımı ve hurda satımı işleri ile uğraşarak geri dönüşüm sektörüne katkı sağlamayı amaçlamaktayız.

*topselvi hurda olarak İstanbul ilinin ağırlıklı olarak anadolu yakası başta olmak üzere tüm bölgelerinden hurda alımıyapmaktayız.

*HURDA BAKIR
TIKLA VE ARA

HEMEN GELSİN


*Topselvi bütün mahallelerinde hurda alım yapmaktayız,topselvi hurda olarak en hizli sekilde aracları musterilere gondermekteyiz, hurdaları yerinden gelip almaktayız.

*Hurda bakır ve çeşitli bakır hurdalarınızı değerlendirmek hem geri dönüşüme katkı sağlayacak hem de değerli metalinizden sizin dekazanmanızı sağlayacaktır. Bakır hurdalar değerli hurda metallerindendir.

*Geri dönüşümüne katkı sağlayarak ekonomiye de fayda sağlamaktasınız.

*Değerli madenler bakımından zengin bir ülke konumunda olsak ta bu madenlerin çıkartılması ve işlenmesi çok büyük iş gücüne gerek duymaktadır.

Bu noktada hurda alımı yaparak hem doğal zenginliklerimizi korumakta hem de sizlerin değerli metallerini nakit olarak alarak sizlere fayda sağlamayı amaçlamaktayız.

Hurda bakır ve bakır hurda atıklarınız için bizleri arayarak yerinde tespit yapmamızı sağlayabilirsiniz.

TIKLA VE ARA

HEMEN GELSİN

topselvi hurda alım satım hurda kablo

Hurda sarı ve sarı hurda olarak tabir edilen değerli metallerinizin atıklarını geri dönüşüme kazandırmanız gerekmektedir. Halk dilinde genel olarak sarı hurda olarak bilinen hurda çeşidi aslında bakır ve alaşımlarını içermektedir.

atasehir Hurda olarak sarı hurda atıklarınızı değerlendirmek için sizlerin yanındayız.

Hurda ve hurda çeşitleri konusunda güvenilir bir firma olmak için çalışmaktayız.

1995’lı yıllarda kurulan firmamız hurda , alimunyum , çinko , krom ,karton , kağıt , plastik ,demir ,sarı,kablo, sarı, bakır,demir, gibi hurdalarınızı yerinden teslim alarak çevreye geri dönüşüm hizmetini de sağlamaktadır.

HİZMETLERİMİZ

topselvı Hurda Alım Satım

topselvı Hurda Demir

topselvı Hurda Alimunyum

topselvı Hurda Bakır

topselvı Hurda Sarı

topselvı Hurda Çelik

topselvı Hurda Çinko

topselvı Hurda Krom

topselvı Hurda Kablo

topselvı Hurda Demir

topselvı Hurda Bakır

topselvı Hurda Paslanmaz

topselvı Hurda Alüminyum

topselvı Hurda Kağıt

topselvı Hurda Plastik

topselvı Makina Hurdaları

topselvı Hurda Çinko

topselvı Sarı Hurda

topselvı Hurda Pet

topselvı Hurda Naylon

topselvı Hurda Krom

topselvı Hurda Kurşun

topselvı Hurda Karton

Kırılmış, dökülmüş, eskimiş, parçalanmış, vizesi dolmuş; artık kullanılmaz hale gelmiş ya da kullanmanın gereği kalmamış, herhangi nesneler... çöplüklere ya da hurdaliklara atılırlar ve fakat "geri dönüşüm" denen olayla tekrar kullanılır hale getirilirler... öyle ki, hurda araba koltuklarından çam sakızı, hurda vibratörlerden çoban armağanı yapanlar wardır. Maltepe Hurdacı,Maltepe Hurda,Maltepe Hurda Alanlar,Zümrütevler Hurdacı,Kartal Hurdacı,Atasehir Hurdacı,Kadıköy Hurdacı,Ümraniye Hurdacı,Maltepe Hurdacıları,Hurda alanlar Maltepe İstanbul, da en çok aranan şirket konumundayız bunun yanı sıra,Zümrütevler Hurdacı,Kartal Hurdacı,Atasehir Hurdacı,Kadıköy Hurdacı,Ümraniye Hurdacı,Maltepe Hurdacıları,İlgilerinize Teşekkür Eder Çalışmalarınızda Başarılar Dileriz. Hurdacı: Kullanılmış kilit, anahtar, araç gibi ufak tefek şeyleri alıp satan kimse.

Hurdacılık: 1. Hurda alıp satma işi. 2. (mecazi) Gereksiz ve eski eşyaları elden çıkaramama durumu.

Hurda fiyatı: Hurda değeri.

Hurda fiyatına: Çok ucuz fiyata, değerinden çok aşağıya.

Hurda fiyatına satmak: Kullanılmış herhangi bir eşyayı ham madde fiyatına kiloyla satmak.

Hurda metodu: Metalürjide, dökme demiri Martin fırınında demir ve çelik hurdaları gibi daha düşük karbon oranlı maddelerle karıştırarak çelik elde etme yöntemi.

hurdacı, hurdacılık, hurdacı arabası

Hurdacılık

.hurdalarımnızı bize güven içinde vereceksiniz ,biz birgünlük degel hergün sizlerle çalışmak için burdayız,palet ,makara,osb,pleymut, teleskop direk,kumaş hurdası,lastık hurdası ikinciel alım satım yapmaktayız.palet ,makara,osb,pleymut, teleskop direk,kumaş hurdası,lastık hurdası ikinciel alım satım yapmaktayız.Bu tür hurdaların  plastik,naylon,kimyasal atıkların doğada kaybolma curümesi 100 yılları bulabiliyor, bunları hayvanların yemesi yada ayaklarına dolanması gibi olaylarda hayvanlar hayatlarını kaybetbektedir,doğa atıkları yani insan oğlunun çöpleri deniz hayvanlarınında doga yaşam  hayvanlarının da ölümüne yol acarak bir katliyam yapılmaktadır. bu tür hurda yada atıklarınız için